Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/xtdeco/public_html/system/library/JShrink.php on line 228
Campanii active. Discounturi de la XTDeco

ai mai jos lista campaniilor active în momentul acesta, unic în istorie.
Capăt de stoc

30% - 50% reducere

Valabil în perioada: 1 Septembrie - nu mai este stoc

Există niște tapet care a fost produs fără a ține cont de limite. (măsura! măsuraaa!!)

Așadar, ne-a rugat producătorul să le afișăm întru comercializarea accelerată a acestora. Nu-s multe, dar au prețuri care merită toată atenția.


Vezi produsele aici >>
Toate ofertele

reduceri diverse

Valabil atât cât or fi

Dacă vrei să-ți pierzi mințile, dă click pe link-ul de mai jos și ai să intri pe o pagină care conține absolut toate produsele care au vreun fel de reducere aplicată. Dă clic, să vezi ce pățești.
Vezi produsele aici >>


Abonează-te fără regrete

XT Deco Fresh este un newsletter cum n-ai mai văzut până acum, decât dacă ești deja abonat, caz în care știi asta deja, așa că n-are rost să citești ce urmează.


Mă ia valul uneori, iertare!


Scriu chiar eu, Alexandru, despre lucrurile interesante cu valență mai mult sau mai puțin comercială (depinde) care se întâmplă la cooperativa care, de mai bine de 10 ani, promovează, importă, distribuie și proslăvește materiale de calitate superioară cu care poți și este chiar indicat să decorezi spațiul în care dormi, mănânci, gândești, (pro)creezi, ș.a.m.d.


Scriu maxim o dată pe săptămână. Maxim! De obicei trimit cam două mesaje în fiecare lună.


Dacă te-am convins, dă click pe butonul din dreapta (sau de dedesubt, dacă ești de pe mobil) și completează cât poți tu de onest micro chestionarul pentru că astfel îți pot trimite doar mesajele al căror conținut chiar te interesează; nici mie nu-mi plac mesajele care nu mă ating de nicio culoare, așa că evit cât pot de mult să trimit astfel de mesaje.


Te pup!

Felicitări! Ai ajuns la capătul internetului.

De aici nu poți decât să mergi înapoi, tot în sus!

Ilfov
Rheea Studio

București
Rheea Studio

One Verdy, Bucuresti
Miso Architects

Voluntari
Miso Architects